Δημοπρασία Ιουνίου SAGA FURS: Δυνατό ξεκίνημα με 100% πωλήσεις, κι άνοδο τιμών στα μινκ

H δημοπρασία των μινκ της Saga Furs ξεκίνησε δυναμικά με 100 % πωλήσεις των Sapphire σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε τιμές σημαντικά αυξημένες σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών.

Τα Silver blue mink είχαν επίσεις μεγάλη ζήτηση και σημείωσαν 100 % πωλήσεις σε αυξημένες τιμές. Οι κορυφαίες ποιότητες σημείωσαν σημαντική αύξηση τιμών.

Η προσφορά των Brown και Glow, αρσενικών και θηλυκών, πωλήθηκε 100 % κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε ένα ευρύ πελατολόγιο. Τα καλής ποιότητας velvets αυξήθηκαν κατά 5-10 % σε σύγκριση ακόμη και με τα πρόσφατα επίπεδα Ευρωπαϊκών τιμών.

Το Saga® Lumi Royal Top Lot των Brown females αγοράστηκε από τον Κορεάτη Jindo Co. Ltd.

Η καλή ζήτηση και τιμές ήταν πιο μεγάλη για τα μεγαλύτερα μεγέθη. Τα Lowgrades επίσης πωλήθηκαν 100 % σε καλά επίπεδα τιμών σε σχέση με τα κανονικής ποιότητας δέρματα. Τα αρσενικά Palomino πουλήθηκαν κάτω από επιλεκτικότερη ζήτηση σε αυξημένες τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών αλλά 5-10% χαμηλότερα από τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Τα Pearl mink επήσεις πωλήθηκαν σχεδόν 100 % με τα μεγάλου μεγέθους αρσενικά και θηλυκά να φέρνουν λίγο αυξημένες τιμές, ενώ τα μικρότερου μεγέθους πωλήθηκαν σε σταθερές τιμές. Και πάλι οι καλύτερες velvet ποιότητες έπιασαν τις καλύτερες τιμές.

Τα White mink πωλήθηκαν σε ποσοτό 95 % σε τιμές σταθερές ως αυξημένες σε σχέση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών.

Η Κίνα ήταν η βασική αγοράστρια χώρα με καλή υποστήριξη από την Ευρώπη και την Κορέα, κι επιλεκτική υποστήιξη από την Ρωσία.

Η δημοπρασία θα συνεχιστεί με την πώληση αρσενικών και θηλυκών Black, Mahogany, και διαφόρων τύπων Cross.

Προηγούμενο Άρθρο

Άφησε μολότοφ σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ! | SalonicaNews

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ προς τον Φοίβο Γυμνόπουλο

Τελευταία από Γούνα