Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Άργους Ορεστικού

Με οδηγό την αλληλεγγύη και την αγάπη μοιράστηκαν χθες, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, σε συμπολίτες μας τα τρόφιμα για τα Χριστούγεννα.

Οι υπηρεσίες του Δήμου φρόντισαν να φτάσουν σε ευπαθείς ομάδες, τα είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν ένα ζεστό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο της δράσης δόθηκαν πόρτα πόρτα στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Άργους μια πολυσυκευασία με φρέσκο κρέας (τηγανιά, λουκάνικα, σουτζουκάκια, και παϊδάκια), όπως επίσης και βασικά είδη τροφίμων όπως ελαιόλαδο, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι αλλά και καθαριστικά προϊόντα.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και υπό τη σκιά της πανδημίας, ο Δήμος Άργους Ορεστικού επέλεξε να αξιοποιήσει τα χρήματα που θα δαπανούνταν για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων σε ευπαθείς ομάδες και οικογένειες του Δήμου, καθώς και στην προμήθεια δώρων για όλα τα παιδιά του Βρεφικού, των Παιδικών, των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Δήμος Άργους Ορεστικού

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα – Τί θα ισχύει από αύριο στις 06:00

Επόμενο Άρθρο

Σύσκεψη στην Π.Ε. Καστοριάς για τον προγραμματισμό & την πορεία των έργων παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη

Τελευταία από Τοπικά Νέα