Δήμος Καστοριάς: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στον παραλίμνιο δρόμο της πόλης

Ο  Δήμος Καστοριάς ενημερώνει  ότι στο πλαίσιο των εργασιών  ασφαλτόστρωσης τμήματος του έργου: «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του εσωτερικού  παραλίμνιου δρόμου, μεταξύ περιοχής Πετσιά και περιοχής ΝΟΚ του Δήμου  Καστοριάς», απαγορεύεται η  στάση, η στάθμευση  και η κυκλοφορία, όλων των οχημάτων (πλην οχημάτων έκτακτης ανάγκης),   επί της οδού Σουγαρίδη (από  την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας έως το ΝΟΚ).

Η απόφαση ισχύει από τις 07:00 π.μ. την Πέμπτη 11-04-2024 έως και τις 15:00  μ.μ. του Σαββάτου 13-04-2024.

Για το διάστημα αυτό, στο τμήμα της οδού Μαυριωτίσσης από το Νοσοκομείο  έως την Ι.Μ. Μαυριώτισσας, θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων και προς  τις δύο κατευθύνσεις.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

“Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” – Πασχαλινή Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με το μήνυμα “ΓΙΝΕ ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ”

Επόμενο Άρθρο

ΟΗΕ: Στο Σουδάν μια ολόκληρη γενιά παιδιών έχει καταστραφεί

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Καστοριά: Εξιχνιάσθηκαν άμεσα 3 περιπτώσεις απόπειρας τηλεφωνικής απάτης που τελέσθηκαν σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων πολιτών – Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις απόπειρας τηλεφωνικής απάτης, που τελέσθηκαν σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων πολιτών, για τις