Δήμος Γρεβενών: Το φυσικό αέριο ξεκίνησε – Άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου διανομής (Φωτογραφίες)

Ξεκίνησε και επίσημα την Τρίτη 26 Απριλίου 2022, το έργο κατασκευής του δικτύου διανομής για την έλευση του φυσικού αερίου στα Γρεβενά, αρχής γενομένης από την ανατολική είσοδο της πόλης.

Ειδικότερα, οι πρώτες σκαπτικές εργασίες άρχισαν από την κεντρική οδό της Κ.Ταλιαδούρη, στην περιοχή της ΔΕΥΑΓ και του Δημοτικού Ωδείου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν κατά μήκος του Πάρκου των Μανιταριών και εν συνεχεία στις οδούς Νίκης και Φιλελλήνων.

«Με σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα, συνεχίζουμε ακούραστα τις προσπάθειές μας για τον ενεργειακό μετασχηματισμό των Γρεβενών», δηλώνει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης, χαιρετίζοντας την έναρξη του μεγάλου αυτού ενεργειακού έργου, «το οποίο η Δημοτική Αρχή – καθολικά και ανεπιφύλακτα – πίστεψε και στήριξε από την πρώτη στιγμή».

Ο Δήμος Γρεβενών παρακαλεί οδηγούς και πεζούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα προαναφερόμενα σημεία, ενημερώνοντας συνεχώς τους δημότες για την πορεία εκτέλεσης των απαιτούμενων εργασιών.

Γρεβενά, 26.04.2022

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Προηγούμενο Άρθρο

Κίνητρα σε Δήμους για παροχή φθηνού ρεύματος από ΑΠΕ σε ευάλωτα νοικοκυριά

Επόμενο Άρθρο

Φυσικό αέριο: Έκτακτη σύσκεψη το μεσημέρι υπό τον πρωθυπουργό

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Λόγω του άστατου καιρού η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών

Εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών, η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας