Δήμος Γρεβενών: Στο υπό κατασκευή εργοτάξιο του Ε65 ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης

/

Στο υπό κατασκευή εργοτάξιο του οδικού άξονα Ε65, που βρίσκεται σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Σιταρά και Πηγαδίτσας λίγο έξω από το Κηπουρειό, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χρήστο Τριγώνη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Δασταμάνης αφού ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας για την πορεία των εργασιών, οι οποίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς, τόνισε την ετοιμότητα της Δημοτικής Αρχής να συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να τρέξουν όλες εκείνες οι απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται, συμβάλλοντας στη γρηγορότερη υλοποίηση του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου.

Σημειώνεται ότι ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών προχώρησε στην απόφαση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης για τις ανάγκες δημιουργίας του εργοταξίου, μετά από σχετικό αίτημα του κατασκευαστικού ομίλου, συνεισφέροντας έτσι στην έγκαιρη εκκίνηση των εργασιών.

 Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Προηγούμενο Άρθρο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Αγριογούρουνα «κόβουν» βόλτες σε κατοικημένη περιοχή της πόλης (νέο video)

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 1η διαδικτυακή επιστημονική συνάντηση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22, που διοργανώνουν το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Παράρτημα Καστοριάς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Στις 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε διάλεξη με τίτλο: «Παίγνια Καταδίωξης – Διαφυγής (Κλέφτες και  Αστυνόμοι για μεγάλους)»