Γιορτάστηκε και στη Σιάτιστα ο Προστάτης των Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας (φωτο)

//

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ο Προφήτης Ηλίας ο Θεσβίτης, ο προστάτης των Γουνοποιών και Γουνεργατών.

Παρών στις λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Σιάτιστας χοροστατούντως του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου, ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης, ενώ παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας “Ο Προφήτης Ηλίας”.

Με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του Προφήτη Ηλία, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. θέλησε να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας προς τους συναδέλφους του, αλλά και προς όλους τους πολίτες της χώρας «Εύχομαι, η πίστη, η σοφία και το θάρρος του Προφήτη να αποτελέσουν την εφαλτήριο δύναμη για όλους μας, ώστε να επιτύχουμε στους επαγγελματικούς και προσωπικούς μας στόχους. Με όλη αυτή τη δύναμη που αντλούμε μέσα από την πίστη μας, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν και να βγούμε για ακόμη μια φορά νικητές».

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κοινή Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη & Δημάρχων ΠΕ Καστοριάς για την αναδιάρθρωση των Παν/στημιακών Ιδρυμάτων Δυτ. Μακεδονίας

Επόμενο Άρθρο

Μιά υπέροχη νοσταλγική βραδιά στην πλατεία Ομονοίας, με αφορμή τη γιορτή του Προφήτη Ηλία (φωτο)

Τελευταία από Γούνα