Γιορτάστηκε η επέτειος των 118 χρόνων από τη μάχη των κατοίκων του Καστανοφύτου και των Μακεδονομάχων κατά των Βουλγάρων και των Τούρκων το έτος 1906 (φωτογραφίες)

/
Ο εορτασμός της επετείου των 118 χρόνων από τη μάχη των κατοίκων του Καστανοφύτου και των Μακεδονομάχων κατά των Βουλγάρων και των Τούρκων πραγματοποιήθηκε χθες με κάθε επισημότητα.
Μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του οπλαρχηγού Αντωνίνου Βλαχάκη (Καπετάν Λίτσα) και ομιλία από τη φιλόλογο του Μουσικού Σχολείου Ελένη Τσιπλάκη.
Στεφάνι κατέθεσαν η Βουλευτής ΝΔ Νομού Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Α.Δ.Φ. Συνταγματάρχης Πεζικού Θωμάς Γεωργιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Δαμιανός Παναγιωτίδης, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Άργους Ορεστικού Χριστόφορος Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καστανοφύτου Άγγελος Κάρτζος, ο πρόεδρος της Πανεθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων “Παύλος Μελάς” και εκπρόσωποι του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Νομού Καστοριάς “Παύλος Μελάς”, του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Νομού Καστοριάς, του Συλλόγου Πανιτσιωτών Λακωνίας “Καπετάν Λίτσας” και του πρώην Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανοφύτου.
Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού Νίκος Χατζηκυριακίδης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Ζουρμπίδου και Αλεξάνδρα Βραγγάλα, ο Γενικός Συντονιστής Οργανωτικού ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας Στέργιος Αδάμ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Δήμος Άργους Ορεστικού
Προηγούμενο Άρθρο

Πρωτάθλημα Παμπαίδων U14 αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Κυριακή 2/6/2024 (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα. Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η υποβολή των δηλώσεων

Τελευταία από Εκδηλώσεις