“Βόλτα στον κόσμο” με τραγούδια, ιστορίες και μουσικές περιπλανήσεις | Αλέξης Γούδας – Χάρης Ευαγγέλου – Μπίλης Μαλεγκάνος (vid)

///

“Βόλτα στον κόσμο” με τραγούδια, ιστορίες και μουσικές περιπλανήσεις από τη Μεσόγειο, την ελληνική παράδοση και το σύγχρονο τραγούδι, μέχρι την Αρμενία και τα Βαλκάνια.

Παίζει και τραγουδά ο καστοριανός Αλέξης Γούδας (κιθάρα).

Συμμετέχουν οι καστοριανοί: Χάρης Ευαγγέλου (τρομπέτα), Μπίλης Μαλεγκάνος (κρουστά, σαξόφωνο).

Βιντεοσκοπημένη μετάδοση από το Αρχοντικό Τσιατσιαπά, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς. (Στο πλαίσιο του Προγράμματος εορταστικών εκδηλώσεων “8με8” του Δήμου Καστοριάς).

“Τρεις καλλιτέχνες που τιμούν στην Καστοριά ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο Αλέξης Γούδας, καταξιωμένος στο πανελλήνιο στενός συνεργάτης της Μυήσεως, σε ένα αντάμωμα με δύο νεότερα παιδιά τα οποία μεγάλωσαν στους κόλπους του Ομίλου μας, το Χάρη Ευαγγέλου και το Μπίλη Μαλεγκάνο .

Το αποτέλεσμα πολύ όμορφο, ευχόμαστε να τους απολαύσουμε ζωντανά το συντομότερο και να τους χαρίσουμε το χειροκρότημα που τους οφείλουμε.”
Προηγούμενο Άρθρο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς για την Αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια

Επόμενο Άρθρο

Ψηφιακό υλικό προβολής της μόνιμης έκθεσης φωτογραφίας του Καστοριανού φωτογράφου Λεωνίδα Παπάζογλου

Τελευταία από Εκδηλώσεις

«Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δασκάλων νηπιαγωγών και γονέων από το Δήμο Καστοριάς

Ο Δήμος Καστοριάς και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, του οποίου είναι μέλος, διοργανώνουν διαδικτυακή

Ανοιχτή Διαδικτυακή Εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμυνταίου Οι επιπτώσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης στην περιοχή Αμυνταίου: Προτάσεις για την αγροτική οικονομία

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αμυνταίου διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, που αφορά στις