Βόλτα με αερόστατο πάνω από την Καστοριά για τους επισκέπτες του 2ου Fur Shopping Festival!

/

Ένα αξέχαστο τριήμερο υπόσχεται στους επισκέπτες του 2nd Fur Shopping Festival ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, ως διοργανωτής του event που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου.

97 επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας από την Καστοριά, τη Σιάτιστα, αλλά και το εξωτερικό θα  εκθέσουν χιλιάδες γούνινα εμπορεύματα, τα οποία ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας για να φορεθούν τον χειμώνα 2017-2018, πάντα με την υπογραφή της ποιότητας της Ελληνικής Γούνας.

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία σε γούνινα αξεσουάρ, υποδήματα και είδη διακόσμησης!!!

Στο 2nd Fur Shopping Festival θα συμμετέχουν επιχειρήσεις και εκτός εκθεσιακού χώρου, καθώς και εστιατόρια και ξενοδοχεία, διαμορφώνοντας ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη των γουναράδων, ενώ πάνω από αυτήν ένα μεγάλο αερόστατο θα κάνει βόλτες τους επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το απαράμιλλου κάλλους τοπίο της περιοχής.

Και από τη φετινή διοργάνωση, δεν θα λείπουν οι παράλληλες εκδηλώσεις με μουσικά events, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας (LOUNGE AREA), ο οποίος θα αποτελεί μία «όαση» χαλάρωσης για τους παρευρισκόμενους.

Μουσικά οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν από τους Fortissimo, ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει την κλασική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ και λάτιν το Σάββατο 4 Νοεμβρίο

4

και την Κλάρα Μυροφορίδου (φωνή) και τον Μπάμπη Προδρομίδη (Σαξόφωνο) που θα ερμηνεύσουν Ελληνικές και ξένες επιτυχίες, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

klara_27-2

Συνδιοργανωτές φορείς του Fur Shopping Festival είναι η TIF – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ το event υποστηρίζεται οικονομικά από τους: NAFA, KOPENHAGEN FUR, SAGA FURS, AMERICAN LEGENG, τον Δήμο Καστοριάς και την Εταιρία Τουρισμού  Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΓΚ

Προηγούμενο Άρθρο

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του ΔΗΝΑΚ

Επόμενο Άρθρο

Έκθεση και Bazaar 50-70% στην Καστοριά 23/10 έως 3/11 !

Τελευταία από Γούνα