Βραβείο Εξαιρετικού Προμηθευτή Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων στην ΑΡΟΣΙΣ !

awardΗ συγκίνηση και η χαρά μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς αυτό το βραβείο μας δόθηκε από τους ανθρώπους της  αγοράς μας,  επιβραβεύοντας  την προσπάθεια μας να αποτελούμε έναν  «Εξαιρετικό Προμηθευτή Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων».

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία πραγματοποιήθηκε  η τελετή απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016», των βραβείων που διοργανώθηκαν για 5η χρονιά από το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Βραβείο «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Οι σημαντικότερες επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ κλήθηκαν να προτείνουν μικρές επιχειρήσεις προμηθευτών αγροδιατροφικών προϊόντων, που έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητα των προϊόντων τους και το πνεύμα συνεργασίας. Στις επιχειρήσεις που επέλεξαν τα σούπερ μάρκετ, απονεμήθηκε –εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας- το βραβείο «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016 – Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων».

Στο www.selfserviceexcellenceawards.gr μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες (και τη βράβευση μας στο βίντεο – στο χρονικό σημείο 01:31:20)

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες και πελάτες μας για την εξαιρετική τιμή που μας κάνανε με την απονομή αυτού του σημαντικού βραβείου, το οποίο συμπίπτει με την ολοκλήρωση και πλήρη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της ΑΡΟΣΙΣ.

Οι προκλήσεις της νέας σεζόν μας βρίσκουν σε πλήρη ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των αγορών μας τόσο με την αύξηση της παραγωγής μας όσο και με την διατήρηση και ισχυροποίηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της ΑΡΟΣΙΣ.

Στη διαθεσή σας

Με εκτίμηση

Τρύφων Φωτιάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εγνατία

Επόμενο Άρθρο

Ποδηλατάδα αφιερωμένη στις γυναίκες θύματα βίας της Καστοριάς οι οποίες πλέον ξεπερνούν τις 100 !

Τελευταία από Τοπικά Νέα