Βάλτε τέλος σε Πόνο και Πρήξιμο στα πόδια!

Τα πόδια είναι το καθημερινό μας στήριγμα και το όχημα που μας φέρνει κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Τι συμβαίνει όμως όταν αισθανόμαστε κόπωση και βάρος στα άκρα; Ο πόνος, το πρήξιμο, η αίσθηση βάρους, η εμφάνιση κιρσών και φλεβίτιδας δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας και πολλές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε ιδιαίτερα δυσάρεστη και επίπονη αίσθηση.

Τι προκαλεί τον πόνο στα πόδια;

Τόσο η ορθοστασία όσο και η διαρκής καθιστική ζωή δεν ευνοούν τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Όταν η κυκλοφορία του αίματος παρεμποδίζεται, εμφανίζονται συμπτώματα όπως πρήξιμο, αίσθηση βάρους και πολλές φορές πόνος που κάνει τα άκρα περισσότερο επιρρεπή σε τραυματισμούς. Λύσεις όπως ένα ζεστο ποδόλουτρο ή να ξεκουράζετε τα πόδια σας σηκώνοντάς τα ψηλά μετά από μια γεμάτη μέρα, προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση, όμως δεν αποτελούν δραστική λύση για τα καταπονημένα άκρα.

Το μυστικό της ανακούφισης κρύβεται στις κάλτσες!

Σίγουρα ένα ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια θα εξασφαλίσει μια άνετη βάση για τα πόδια σας. Ωστόσο το μυστικό για την ανακούφιση των άκρων κρύβεται στις κάλτσες! Αυτό το απλό καθημερινό αξεσουάρ μπορεί να σας προσφέρει ανακούφιση και να συμβάλει άμεσα στην υγεία των ποδιών σας.

Δεν είναι όλες οι κάλτσες το ίδιο ευεργετικές, θα πρέπει να περιλαμβάνουν αυτό που λέμε «Τεχνολογία Διαβαθμισμένης Συμπίεσης». Οι κάλτσες με Τεχνολογία Συμπίεσης για άντρες και για γυναίκες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ρυθμίζουν την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στα πόδια αλλά και στον υπόλοιπο οργανισμό. Ασκούν μεγαλύτερη πίεση στον αστράγαλο η οποία βαθμιαία μειώνεται προς την κνήμη, ενώ αγκαλιάζουν το πόδι μέχρι το ύψος κάτω απ΄το γόνατο. Η ανακούφιση είναι άμεση, από την πρώτη κι όλας εφαρμογή και διαρκεί όλη μέρα! Η Συμπίεση που ασκείται δρα αναζωογονητικά για τα πόδια και διευκολύνει την καλύτερη αιμάτωση των ζωτικών οργάνων αλλά και την καλύτερη συνολική λειτουργία του σώματος. Είναι μια εύκολη καθημερινή λύση που διατηρεί τα πόδια ξεκούραστα κι γερά και αποτρέπει τη δημιουργία οιδημάτων, φλεβίτιδας και κιρσών που σχετίζονται με τον πόνο, τους θρόμβους και τα αγγεία που σπάνε.

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις της δικής σας καθημερινότητας, αξίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας και το σώμα σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα σας χαρίσουν υγεία και δύναμη στα πόδια με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση αναλγητικών και φαρμακευτικής αγωγής!

Πηγή: www.christou1910.com

Προηγούμενο Άρθρο

Πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής

Επόμενο Άρθρο

Άργος Ορεστικό: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Τιμολέων Ζέζος

Τελευταία από Υγεία