«Α.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980»: Νέο ξεκίνημα με στόχο το Καστοριανό ποδόσφαιρο να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη (φωτογραφίες)

Σήμερα το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας της Καστοριάς, που φέρει την ονομασία «Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980».

Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, εκπρόσωποι του Δήμου μας, παλαιοί παράγοντες της ομάδας, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι, φίλαθλοι και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, ξεκίνησε με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του νέου 15μελούς Δ.Σ., Βασίλειο Χριστόπουλο, να τονίζει, ότι «πρόκειται για μιά τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από κάποια άτομα, ένας συγκερασμός δυνάμεων, με στόχο, το Καστοριανό ποδόσφαιρο να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δ.Σ, Σάκης Ρήμος, αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στο πώς προέκυψε η κίνηση αυτή, των ανθρώπων δηλαδή αυτών που εκλέχτηκαν για τα επόμενα δύο χρόνια, να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας, ώστε να υπάρξει μιά ομάδα που θα αγωνίζεται και θα πρωταγωνιστεί στα εθνικά πρωταθλήματα, μιά ομάδα, που έχει γράψει την δική της ιστορία, όπως τόνισε, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η προσπάθεια αυτή που γίνεται, έχει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, των παλαιμάχων, του Δήμου, της Περιφέρειας αλλά και κάποιων ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος. Η επιτυχία της ομάδας θα είναι για το καλό όλων, θα είναι επιτυχία της Καστοριάς. Στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή της στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής και μαζί με την Ακαδημία, να αναδείξουμε νέα παιδιά σε βάθος διετίας. Θέλουμε η Καστοριά να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει», ανέφερε.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αρχηγός της ομάδας, ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, Φάνης Μήνος, ο ποίος τόνισε, ότι θα κάνουν όλοι τους τα πάντα, ώστε η ομάδα να πετύχει των πρωταρχικό της στόχο, που είναι να αλλάξει κατηγορία και το όνομα της Καστοριάς να επανέλθει εκεί που αξίζει, δηλ. στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από τη μεριά του, ο προπονητής της ομάδας, Πασχάλης Δημητρίου, αφού συνεχάρη την Διοίκηση για την απόφαση που πήρε να σηκώσει τόσο μεγάλο «βάρος», ευχαριστώντας την παράλληλα για την τιμή που του έκανε, να αναθέσει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, είπε, πώς «θα κάνουμε το πάν, ώστε να φέρουμε σε πέρας τον στόχο που έχουμε, να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και η φανέλα της ομάδας, που είναι πιστό αντίγραφο της θρυλικής φανέλα της κατάκτησης του κυπέλλου, το 1980.

fonikastorias.gr Στέργιος Γ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

2.198 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην χώρα μας – 37 ακόμα θάνατοι – 390 διασωληνωμένοι

Επόμενο Άρθρο

Αιτήσεις κατεχομένων κυψελών από 01-09-2021 έως 20-10-2021

Τελευταία από Αθλητικά

Πέθανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς

Ο θρυλικός προπονητής, Ντούσαν Ίβκοβιτς απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών. Ο «σοφός» του ευρωπαϊκού μπάσκετ νοσηλευόταν