Α.Σ. Καστοριάς: Αναχώρηση της ομάδας παίδων για τη συμμετοχή στη Β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ & live streaming των αγώνων

Με τις καλύτερες ευχές όλων αναχώρησε πριν λίγο η αποστολή της ομάδας παίδων μπάσκετ του συλλόγου μας για τα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, όπου θα διεξαχθεί η Β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η διοίκηση και οι γονείς των αθλητών εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές και στο προπονητικό team και ταυτόχρονα να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Πάνω από όλα ευχόμαστε στα παιδιά να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία της συμμετοχής κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που θα αγωνίζονται!

Παρόν κατά την αναχώρηση ήταν ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης και συγχαίροντας τους αθλητές για τη συμμετοχή στη Β´ φάση του πρωταθλήματος, έδωσε τις δικές του ευχές για καλή επιτυχία!

Ο σημερινός αγώνας με τον Ζαφειράκη Νάουσας, θα μεταδοθεί σε live streaming σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου στις 17:00.

http://tsiotras.blogspot.com/?m=1

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Δείτε την εκπομπή του Tripment για την Καστοριά τις Πρέσπες και τη Φλώρινα! Το γευστικό δώρο της φύσης (vid)

Επόμενο Άρθρο

Δομή υφαντικής δημιουργείται στο Νεστόριο

Τελευταία από Αθλητικά

Κωπηλασία – Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών: Ελληνικός θρίαμβος με δυο μετάλλια ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο. Σήμερα η σειρά των Ντούσκου, Αναστασιάδου. Απευθείας από την ΕΡΤ3

Η Ελλάδα πανηγυρίζει την κατάκτηση δυο μεταλλίων ενός ασημένιο κι ενός χάλκινου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας