Αύξηση των διοδίων από 26% έως 35% σε Σιάτιστα και Πολύμυλο

Σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των μετωπικών διοδίων της Εγνατίας Οδού προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε προχθές στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στην ΠΕ Κοζάνης για ένα Ι.Χ. οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού διαμορφώνονται της Σιάτιστας στο 1,90 ευρώ, από 1,50 ευρώ, αύξηση 26% ενώ στου Πολυμύλου στο 1,90 ευρώ, από 1,40 ευρώ, αύξηση 35%..

Οι αυξήσεις, τις οποίες υπογράφουν οι υπουργοί Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Οικονομικών Θανάσης Πετραλιάς, ήταν προϋπόθεση για την υπογραφή, χθές, της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού για 35 έτη σε ιδιώτη (κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ – Egis).

ertnews.gr ΕΡΤ Κοζάνης – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 30/3

Επόμενο Άρθρο

Θερινή ώρα: Μια ώρα μπροστά τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Επίσκεψη του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας – Δέσμευση για αποκατάσταση ζημιών από την κατολίσθηση στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος