Απομακρύνθηκαν 54 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και 7 ανενεργά περίπτερα από τον Δήμο Καστοριάς (φωτο)

Διαρκής μέριμνα και συστηματική προσπάθεια από το Δήμο Καστοριάς για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Διαρκή μέριμνα και συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας καταβάλλει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δήμος Καστοριάς. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν ήδη περισυλλεγεί και απομακρυνθεί μέχρι σήμερα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία, 54 εγκαταλειμμένα οχήματα και 7 ανενεργά περίπτερα, εντός του αστικού ιστού, που επιδρούσαν αρνητικά στην αισθητική, την καθαριότητα και τη δημόσια υγεία.

Η καθαριότητα και ανάδειξη των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων, η ευταξία και ο εξωραϊσμός του αστικού τοπίου αποτελούν πρωταρχικές και βασικές προτεραιότητες για το Δήμο Καστοριάς και γι’ αυτό η προσπάθεια θα συνεχιστεί ασταμάτητα και όλο το επόμενο διάστημα.

Καμία προσπάθεια όμως δε μπορεί να τελεσφορήσει χωρίς την υπευθυνότητα, τη συνεργασία και τη συμμετοχή και των ίδιων των πολιτών, κάτι που αποτελεί ισχυρή προϋπόθεση για να γίνει ο Δήμος Καστοριάς ακόμη πιο καθαρός, ανθρώπινος και λειτουργικός.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Οι θέσεις του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για τον Δήμο Νεστορίου – 29 συνολικά

Επόμενο Άρθρο

Προβολή της ταινίας “Free State of Jones” στο Άργος από την ΚΟΒ Άργους του ΚΚΕ & την ΟΒ Καστοριάς της ΚΝΕ την Πέμπτη 2/7

Τελευταία από Τοπικά Νέα