Αποκατάσταση των ξύλινων κάγκελων στον δρόμο για τον Προφήτη Ηλία (Τσαρδάκι). Εύγε στους Φ.Π. Καστοριάς και τον Δήμο μας (φωτο)

Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος με την σημαντικότατη βοήθεια του Δήμου Καστοριάς, προβαίνει σε αποκατάσταση του ξύλινου κιγκλιδώματος που είχε καταστραφεί, στον δρόμο για τον Προφήτη Ηλία στην περιοχή Τσαρδάκι Καστοριάς. Η διαδρομή καλλωπίζεται και ο καθένας μας θα μπορεί να απολαύσει την θέα με ασφάλεια.

Σύλλογος  Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Με πληθώρα θρησκευτικών & πολιτιστικών εκδηλώσεων η φετινή δράση “Πάσχα στην Βυζαντινή Καστοριά”

Επόμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια της κινητής αστυνομικής μονάδας για την επόμενη εβδομάδα στην ΠΕ Καστοριάς (10/04-15/04)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

5.100.000 € για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς – Ομόφωνη έγκριση της δημοπράτησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Μετά τις εισηγήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίασή του,