Απάντηση του Δημάρχου Καστοριάς στον Πρόεδρο του Α.Σ. Καστοριάς για το Κλειστό Γυμναστήριο

«Το κλειστό γυμναστήριο στερείται αδείας εδώ και πολλά χρόνια.

Όσον αφορά την πρόταση του κ. Δίτσιου, αυτή έγινε σε παλαιότερο χρόνο.

Την πρόταση ο Δήμος την αποδέχεται όμως σύμφωνα με τις διαδικασίες που πρέπει να υπάρχουν.

Οι διαδικασίες αυτές έχουν κοινοποιηθεί προς τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και εννοώ τεχνικές υπηρεσίες, εννοώ για την παραχώρηση του οικοπέδου που πρέπει να γνωμοδοτήσει και βεβαίως ο προγραμματισμός έχει ασχοληθεί αν υπάρχουν προσκλήσεις συγκεκριμένες στο ΕΣΠΑ και στη Γ.ΓΑ.

DSCF4259

Είναι καλό να λέμε ότι έχουμε διάθεση, αλλά για να κάνεις ένα κλειστό γυμναστήριο χρειάζεται πρόγραμμα, χρειάζεται μελέτη, ένταξη, οικόπεδο το οποίο ο Δήμος ήδη έχει κάνει τον κοινωνό, τον κ. Δίτσιο ότι συμφωνεί να του δοθεί ο χώρος αλλά πάντα με νόμιμες διαδικασίες τις οποίες είναι φυσικό να μη ξέρουν όλοι.

Ξέρω ότι είναι σε κακή κατάσταση. Λήγει και η άδεια του γηπέδου. Θα είχε άδεια λειτουργικότητας αν είχε άδεια από τα παλιά. Δεν υπήρχε.

Κατά συνέπεια τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει το εξής. Μια κατάσταση, έχει γίνει ένα κτίριο χωρίς τις απαιτούμενες άδειες και βεβαίως το υπουργείο σε κάθε στιγμή ειδοποιείται από την αποκεντρωμένη.

Βεβαίως ο Δήμος έχει προβεί στις διαδικασίες τις οποίες πρέπει. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Απλά επισημαίνω. Άλλο οι επιθυμίες, άλλα αυτά που λέμε στα ΜΜΕ εκ του ασφαλούς και άλλο οι δομημένες υπηρεσίες που έχουν την αρχή της νομιμότητας.

Εγώ εύχομαι να γίνουν πολλά γυμναστήρια και να λειτουργήσουν αλλά επισημαίνω ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη εποχή και ο Δήμος περιμένει από την πολιτεία τα αντίστοιχα. Κατά συνεπεία ζούμε σε μια δύσκολη εποχή που θέλουμε συμμάχους και δεν θέλουμε άλλα γεγονότα για άλλους λόγους».

Ε.Ψ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με νέο αίμα και φιλόδοξους στόχους ξεκινά την φετινή αγωνιστική χρονιά ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επόμενο Άρθρο

Πρεμιέρα αύριο για την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” για τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στην Αθήνα η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας