Αντίο της Ιωάννας Φιλιοπούλου στην ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Η Ιωάννα Φιλιοπούλου έχει προσφέρει για δεκαετίες τις υπηρεσίες της στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, ως μία γνήσια εργάτρια, μία λάτρης της κωπηλασίας, με συνθήκες οι οποίες δεν ήταν πάντα ευνοϊκές, αλλά με οδηγό πάντα την αγάπη της για το άθλημα και για τα μικρά παιδιά τα οποία τόσο βοήθησε και στήριξε με τις γνώσεις της και την απεριόριστη αγάπη της.

Μετά από πολλά χρόνια αδιάκοπης προσφοράς στην ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, αλλά και στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς γενικότερα, η προπονήτρια Ιωάννα Φιλιοπούλου αποφάσισε πως ήρθε το τέλος αυτού του ταξιδιού. Ενός ταξιδιού το οποίο έφερε σε όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, αλλά και στην Ιωάννα επίσης, μεγάλες επιτυχίες, χαρές και λύπες, ατελείωτες ώρες ενασχόλησης με τα νέα παιδιά και το άθλημα της κωπηλασίας, αλλά και με τις μεγαλύτερες ηλικίες του τμήματος ενηλίκων του Ομίλου, το οποίο πριν από 6 χρόνια ξεκίνησε η Ιωάννα.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου κι έφερε το τέλος της συνεργασίας της Ιωάννας Φιλιοπούλου με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και το τμήμα της ακαδημίας. Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς του την κ. Φιλιοπούλου για τη συνολική προσφορά της στον Όμιλο και να της ευχηθεί καλή συνέχεια στην προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική της πορεία. Η πόρτα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα είναι πάντα ανοικτή για την Ιωάννα, η οποία δεν πρόκειται ποτέ να πάψει να είναι μέλος της οικογένειάς του.

Σ’ ευχαριστούμε για όλα Ιωάννα.

Η Ιωάννα Φιλιοπούλου, σε έναν από τους τελευταίους της αγώνες με την ακαδημία του Ν.Ο.Κ. – Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Σούδα 4 Ιουλίου 2021.
ΝΟΚ
Προηγούμενο Άρθρο

Σε εγρήγορση και αυξημένη ετοιμότητα ο Δήμος Καστοριάς για την κορύφωση του καύσωνα τις επόμενες μέρες

Επόμενο Άρθρο

Νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί στην ΔΙ.Π.Υ.Ν. Καστοριάς & Π.Υ Καστοριάς

Τελευταία από Αθλητικά

Πέθανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς

Ο θρυλικός προπονητής, Ντούσαν Ίβκοβιτς απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών. Ο «σοφός» του ευρωπαϊκού μπάσκετ νοσηλευόταν