Αντάλλαξε Ευχές σε Γηροκομείο, ΚΑΠΗ και λαϊκή αγορά η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη

Θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος αντάλλαξε με ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς,  η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της εκεί, την Τετάρτη  22 Δεκεμβρίου 2021. Την Αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς και αντιπρόεδρος του Νομικού προσώπου Αθανάσιος Ρήμος, καθώς και η προϊσταμένη του ΚΑΠΗ Ελένη Μελλίδου, όπου συζήτησαν για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Ακολούθησε επίσκεψη στην λαϊκή αγορά μαζί με τον Δ/ντη Ανάπτυξης Χαράλαμπο Φωτιάδη και στελέχη της Διεύθυνσης, όπου συνομίλησε  με παραγωγούς και πολίτες και αντάλλαξε ευχές.

Τέλος, η κα Κοζατσάνη επισκέφτηκε για πολύ λίγο το γηροκομείο Καστοριάς, λόγω των προληπτικών μέτρων διασποράς του Covid-19, αλλά και της άμεσης προτεραιότητας προστασίας της υγείας των τροφίμων που βρίσκονται εκεί. Συνομίλησε με την Υπεύθυνη Διαχειρίστρια του χώρου Τέση Τσαδήλα για τα προβλήματά τους καθώς και με το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας για στήριξη  του πολύτιμου έργου που παρέχουν σε συμπολίτες μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχές της για καλές γιορτές σε όλους τους ηλικιωμένους, ευχόμενη το νέο έτος να τους χαρίσει πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς.

Η Π.Ε. Καστοριάς ως ένδειξη συμπαράστασης στο πολύτιμό έργο που επιτελείται στο Γηροκομείο, παρέδωσε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 είδη  προσωπικής υγιεινής, που είναι απαραίτητα για τη φροντίδα των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο χώρο.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

«8με8»: Μία μελωδική συνάντηση αύριο με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στη Μαγική Λιμνοπολιτεία!

Επόμενο Άρθρο

Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος” – “ΚΟΛΕΝΤΕΣ 2021”

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γεφυρών Γέρμα, Αμμουδάρας, Άργους Ορεστικού, Γκιόλε & Μεσοποταμίας – Αγ. Κυριακής, από την Π.Ε. Καστοριάς πρ. 335.000€

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γεφυρών Γέρμα, Αμμουδάρας, Άργους Ορεστικού, Γκιόλε και Μεσοποταμίας – Αγίας Κυριακής