Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καστοριάς (φωτογραφίες)

/

Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα είναι ένα μήνυμα απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη που οδηγεί την χώρα σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα.

Αυτό τονίστηκε στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καστοριάς, στην αίθουσα του Ενυδρείου.

Ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος Κώστας Αρβανίτης, Μάριος Κάτσης, Μυρτώ Κοροβέση και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Την εκδήλωση προλόγισε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

“Θα δώσουμε την μάχη στην κάλπη της 9ης  Ιουνίου, δυνατά. Γιατί  θέλουμε να θέσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνει η μεγάλη ανατροπή για την νέα γενιά, για τους εργαζόμενους, για όλους όσοι πιστεύουν σε εμάς, για όλους όσοι περνάνε δύσκολα, για τους νέους που δεν έχουν εκπροσωπηθεί ποτέ και θα τους εκπροσωπήσουμε εμείς.

Είμαστε εδώ για να αποτυπώσουμε τα πραγματικά προβλήματα και να δώσουμε λύσεις με συνέπεια και πρόγραμμα”, επισήμαναν μεταξύ άλλων και κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές,  οι οποίες όπως είπαν, είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία, ένα πολιτικό ορόσημο που αφορά όχι μόνο για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και το ποια θα είναι η θέση και ο ρόλος της Ελλάδας σε αυτή.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Εγκαινιάστηκε το νέο Ασθενοφόρο του ΕΕΣ Καστοριάς, δωρεά του Συλλόγου Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” Ν. Υόρκης (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το «φάντασμα» της τρομοκρατίας πλανάται πάνω από το Παρίσι

Τελευταία από Εκδηλώσεις