Αναστολή όλων τον προπονήσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων του ΠΡΩΤΕΑ για τις επόμενες 14 ημέρες

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς, «ΠΡΩΤΕΑΣ» λειτουργώντας, όπως πάντοτε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους αθλητές και τις οικογένειές τους, αλλά και όλα τα μέλη του, αναστέλλει για τις επόμενες 14 ημέρες όλες τις προπονήσεις και λοιπές αθλητικές του δραστηριότητες, εναρμονισμένος με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης από τον κορονοϊό.

Για την αναπλήρωση των ωρών προπονήσεων, ο Σύλλογος διαβεβαιώνει ότι θα φροντίσει για την αναπλήρωσή τους με τον πιο πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο και σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως.

Παράλληλα, προτρέπουμε όλα τα μέλη του ΠΡΩΤΕΑ να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής και όλες τις σχετικές οδηγίες που έχουν δημοσιοποιηθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας και να αποφεύγουν την παραμονή τους σε κλειστούς χώρους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σαφή προγραμματισμό, ο Σύλλογός μας βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους αθλητές και τα μέλη του, ειδικά αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας στιγμές.

ΠΡΩΤΕΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Αναβολή των αγώνων και των προπονήσεων όλων των τμημάτων

Επόμενο Άρθρο

Τα μέτρα του Δήμου Νεστορίου για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του κοροναϊού

Τελευταία από Αθλητικά