Ανακοίνωση της Επιτροπής Αναδασμού Κομνηνάδων της Π.Ε Καστοριάς

Από το Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού & Αναδασμού γνωστοποιείται ότι: Σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. 26/10-10-2016 Πρακτικό της Επιτροπής Αναδασμού Κομνηνάδων που αναρτήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016 και με το οποίο επήλθε οριστικοποίηση του νέου κτηματικού καθεστώτος αγροκτήματος Κομνηνάδων και περατώθηκε το έργο της Επιτροπής Αναδασμού.

Καλούνται οι κτηματίες της περιοχής αναδασμού αγροκτήματος Κομηνάδων Ν. Καστοριάς:

α) να μεριμνήσουν άμεσα για τη λήψη τυχόν ηρτημένης εσοδείας καθώς και για την κοπή των δέντρων που βρίσκονται στα όρια και διάσπαρτα (μεμονωμένα, όχι ως φυτεία) εντός των παλαιών αγροτεμαχίων τους, διότι μετά την ολοκλήρωση της υπόδειξης όλων των νέων τεμαχίων στο έδαφος, περιέρχεται στους δικαιούχους η νομή επί των νέων αγροτεμαχίων τους.

Εκτάσεις πάνω στις οποίες υπάρχουν δέντρα που δεν κόπηκαν, παραχωρούνται μαζί με τα δέντρα και αποκλείεται η διατήρησή ή δημιουργία δικαιωμάτων επί των δέντρων, χωριστών από την κυριότητα τους εδάφους, σύμφωνα με τον Ν. 674/77 άρθρο 12 παρ. 3 και έρθο 14 παρ.2.

β) να παραστούν οι ίδιοι ή αντιπρόσωποί τους στην υπόδειξη των νέων τεμαχίων τους επί του εδάφους, στις κορυφές των οποίων θα έχουν τοποθετηθεί πάσσαλοι, την ορισμένη ημερομηνία που θα τους ανακοινωθεί από το Τοπογραφικό Συνεργείο του αναδόχου μελετητή.

Εάν κάποιος από τους κτηματίες δεν παραστεί στην υπόδειξη την ορισμένη ημερομηνία, το Τοπογραφικό Συνεργείο σημαίνει στο έδαφος το αγροτεμάχιό του, χωρίς την υποχρέωση να επανέλθει για επανυπόδειξη όταν ο ενδιαφερόμενος εμφανισθεί.

Δ/Τ Π.Ε Καστοριάς

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Επόμενο Άρθρο

Συνέντευξη τύπου του τομεάρχη υγείας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα