Ανακοίνωση Δήμου Καστοριάς σχετικά με την αποκομιδή υπολειμμάτων βλάστησης από τον καθαρισμό  οικοπέδων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης ξερών κλαδιών και  χόρτων σε διάφορους κοινόχρηστους χώρους,  έπειτα από τον καθαρισμό των οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες τους, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων της πυροπροστασίας, με αποτέλεσμα αφενός την αύξηση του κινδύνου πυρκαγιάς και αφετέρου την υποβάθμιση της εικόνας του Δήμου.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς ενημερώνει τους δημότες  ότι, τα προϊόντα εργασιών από τον καθαρισμό των οικοπέδων τους, δεν θα  παραλαμβάνονται από τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου,  καθώς δεν είναι εφικτή η διαχείριση τόσο μεγάλου όγκου υπολειμμάτων.

Οι δημότες οφείλουν  να μεριμνούν για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση όλων των παραπάνω  υπολειμμάτων με δικά τους μέσα.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς απευθύνει έκκληση προς όλους, όπως δείξουν τον δέοντα σεβασμό προς  τους κανόνες δημόσιας καθαριότητας  και να συμβάλλουν στην προσπάθεια της Υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24670 81318.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης

 και Διαχείρισης Οχημάτων

Λιάμης Θεόδωρος

Προηγούμενο Άρθρο

Καλοκαιρινή συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Άργους Ορεστικού

Επόμενο Άρθρο

Καστοριά: Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου 2024

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Π.Ε. Καστοριάς: NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση για αύριο Πέμπτη 13/04/24

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για αύριο Πέμπτη 13/04/24, λόγω δείκτη επικινδυνότητας (3), απαγορεύεται η διέλευση, παραμονής και κυκλοφορίας