/

Αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Γούνας του Χονγκ- Κονγκ!

Στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν χθες οι διοργανωτές αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι: «υπό το πρίσμα της εξέλιξης της επιδημίας του κοροναϊού, η Ομοσπονδία Γούνας του Χονγκ – Κονγκ, θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών.

Λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας όπως συνιστάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η αναβολή της έκθεσης. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία για τη διοργάνωσή της».

Οι επιχειρηματίες οι οποίοι λαμβάνουν μέρος στη συγκεκριμένη έκθεση έχουν ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο «fonikastorias.gr» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, άμεσα θα ενημερωθούν οι εκθέτες, για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει σχετικά με τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Δεν μιλούν για ακύρωση, μιλούν για αναβολή και αυτό σημαίνει ότι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα το επόμενο δηλαδή, θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τη διοργάνωση της έκθεσης.

Εμείς πιστεύουμε λόγω και του κύρους της έκθεσης, ότι αποφασιστεί θα πρέπει να είναι με γνώμονα του συμφέροντος των εκθετών και των πελατών», σημείωσε ο κ. Καραταγλίδης και πρόσθεσε: «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά αν λάβουμε υπόψη την αναβολή μιας μεγάλης διεθνούς εκθέσεως. Με την αναβολή της εκθέσεως αλλά και της πρώτης δημοπρασίας της χρονιάς δημιουργούνται επιπρόσθετα προβλήματα στις επιχειρήσεις μας αυτή τη στιγμή».

Σχετικά με τη Διεθνή Έκθεση Γούνας του Μιλάνου η οποία είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 20 – 23 Φεβρουαρίου, όπως ανέφερε ο κ. Καραταγλίδης «η μοναδική πληροφορία την οποία έχουμε μέχρι στιγμής είναι ότι δεν θα παραστούν Κινέζοι εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες».

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Στη Βουλή πάει η Ολυμπία Τελιγιορίδου το θέμα για την αεροπορική σύνδεση Αθήνας - Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Άμεση σύλληψη τριών αλλοδαπών για κλοπή οχήματος, σε περιοχή της Καστοριάς

Τελευταία από Γούνα