Ανέστης Αγγελής: «Η τελική απόφαση για τα ανταποδοτικά του ΤΑΡ ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

Την   αποστολή  όλων των  προτάσεων  που έγιναν πρόσφατα από τις  τοπικές κοινότητες για τα ανταποδοτικά του  TAP,   στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,  αποφάσισε το  Δημοτικό  Συμβούλιο Καστοριάς  στην έκτακτη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα : «διευκρινήσεις επί θεμάτων ΤΑΡ».

Η πλευρά της μείζονος μειοψηφίας πρότεινε   τη σύσταση  μιας ομάδας εργασίας η οποία θα επιλέξει ένα έργο από κάθε τοπική κοινότητα. Η πρόταση όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Κατά  τη διάρκεια της συνεδρίασης, σημειώθηκαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ των  Δημοτικών  Συμβούλων για θέματα  άνευ ουσίας τις περισσότερες  φορές,  ενώ από την πλευρά του ο  Δήμαρχος Ανέστης Αγγελής,  ανέφερε  ότι η τελική απόφαση για τα ανταποδοτικά του  ΤΑΡ ανήκει  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στην αίθουσα βρισκόταν  μέλη συντονιστικών επιτροπών από την Κλεισούρα και  τη  Δημοτική Ενότητα  Αγίων Αναργύρων οι οποίοι   ανέπτυξαν τις απόψεις τους.

Τοποθέτηση επί του θέματος, έκανε και ο πρώην βουλευτής Καστοριάς Ζήσης  Τζηκαλάγιας ο οποίος παρέστη στη συνεδρίαση.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανοίγουν οι φάκελοι πολιτικών φρονημάτων – Ποιοι και πώς μπορούν να τους δουν

Επόμενο Άρθρο

Το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 13 / 10 / 16

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των