Αγιασμός και έναρξη σχολικής χρονιάς για το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Με τις ευχές, της Εκκλησίας, των Βουλευτών του Νομού μας, των τοπικών μας αρχών, της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς και με την παρουσία των πρώτων μαθητών, πραγματοποιήθηκε πρίν από λίγο ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά, στο νεοϊδρυθέν Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς.

Στους χαιρετισμούς τους, τόσο οι Βουλευτές του Νομού μας, όσο και οι λοιπές τοπικές μας αρχές, αναφέρθηκαν στους αγώνες που έγιναν απ’ όλες τις πλευρές, για την ίδρυση του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς, η ίδρυση του οποίου, όπως επισήμαναν, «πέρασε από μύρια κύματα».

Όλοι τους ευχήθηκαν στους νέους μαθητές, να μεγαλουργήσουν, ενώ απο την μεριά της, η Δ/ντρια της Β/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς, Στέλλα Τέγου, χάρισε στην Αναπληρώτρια Δ/ντρια του Μουσικού Γυμνασίου, Άννα Καραγιάννη, μία εικόνα των Τριών Ιεραρχών.

Το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς, ξεκινά την λειτουργία του με 22 μαθητές, που θα είναι και οι πρώτοι τελειόφοιτοι του Γυμνασίου αλλά και του Λυκείου αργότερα.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ακολούθησε δεξίωση στον ανακαινισμένο και λειτουργικό εσωτερικό χώρο του Γυμνασίου, ενώ μοιράστηκαν τα βιβλία στους μαθητές.

Προηγούμενο Άρθρο

Αφαίρεση του βραβείου “Γαλάζια Σημαία” από δεκαεννέα (19) ελληνικές ακτές

Επόμενο Άρθρο

Έπεσε η αυλαία του Proteas Open 2017 (Αντιπροσωπευτικές φωτο)

Τελευταία από Τοπικά Νέα