Αίτημα-Πρόσκληση σε Εθελοντικές Ομάδες για το Run Greece Καστοριάς

//

Αγαπητοί Συνεργάτες-Εθελοντές,

μετά την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε στη διοργάνωση των RUN GREECE των προηγούμενων ετών σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και φέτος στη διοργάνωση του RUN GREECE Καστοριάς 2021 του Ημιμαραθωνίου Δρόμου Καστοριάς και των λαϊκών αγώνων δρόμων  5.000 μ. και 10.000 μ. (RUN GREECE – ΤΡΕΧΩ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3 Οκτωβρίου 2021.

Από το Μάρτιο του 2020, λόγω των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι αγώνες σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό ματαιώθηκαν ή  αναβλήθηκαν. Δυστυχώς ματαιώθηκε και η διοργάνωση των αγώνων RUN GREECE 2020 στην πόλη της Καστοριάς. Ήταν μια δυσάρεστη απόφαση, που μας λύπησε όλους, προείχε όμως η προστασία της δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με τις διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, από 1 Ιουνίου 2021 επιτρέπονται οι διοργανώσεις εκτός σταδίων, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και οδηγίες που αναπροσαρμόζονται διαρκώς, ανάλογα με τις τροποποιήσεις στους κανόνες ελέγχου των λοιμώξεων, τις συστάσεις και τις ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών.

Αγαπητοί Εθελοντές,

Ελπίζουμε ότι με την αρωγή σας, η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία και η πόλη της Καστοριάς θα κάνει «επανεκκίνηση» του 8ου RUN GREECE, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Με την πεποίθηση ότι θα αποδεχθείτε το αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αδάμ Κωνσταντίνος

Η Γεν. Γραμματέας

Νεδέλκου Χαρά

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

ΑΙΤΗΣΗ

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στις δημόσιες δομές υγείας της Καστοριάς που τέθηκαν σε αναστολή

Επόμενο Άρθρο

41 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 20/9 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Αθλητικά