Ένα ταξίδι – προσκύνημα του Συλλόγου Απολλωνιαδιτών Καστοριάς

Επιστρέψαμε μετά από ένα ονειρικό ταξίδι που κάναμε στις πατρίδες μας, ακολουθώντας την πορεία του Ελληνικού στρατού μέχρι το Σαγγάριο ποταμό και από ‘κει φτάσαμε μέχρι την Καππαδοκία. Άπειρες εικόνες και πληροφορίες από μια χώρα που άλλαξε την γνώμη πολλών προς το βέλτιστο.

Τα αποτυπώματα των Ελλήνων σ’ αυτήν μέχρι και σήμερα παραμένουν έντονα κι ανεξίτηλα, γι’ αυτό και τα συναισθήματα όλων ήταν δυνατά στην θέα εκκλησιών, σπιτιών, ελληνικών τοπωνυμίων, επιγραφών κα. Την αφήσαμε με πολλή συγκίνηση & γεμάτοι πατριωτισμό γιατί νιώθαμε ότι κάτι μας ενώνει ακόμα με αυτά τα χώματα.

Μια εξαιρετικά οργανωμένη εκδρομή από το γραφείο Fourkiotis tours με τα παιδιά Παύλο, Αντώνη και Αμαλία, με άριστη ξενάγηση όλες τις ημέρες από τον Ερχάν και με ένα καταπληκτικό και συνεργάσιμο γκρουπ, που χαρήκαμε και “ρουφήξαμε” την κάθε στιγμή αποτυπώνοντας την στην ψυχή & στο μυαλό μας!

Ευχαριστούμε όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδρομής – οδοιπορικό & ευχόμεθα να ταξιδεύουμε όλοι σε τόπους μακρινούς κ ονειρεμένους.

Με τιμή, το ΔΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Α.Σ. Καστοριάς: Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Παμπαίδων U14 αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και φιλικοί αγώνες ακαδημιών

Επόμενο Άρθρο

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου για τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καστοριά

Τελευταία από Τοπικά Νέα