Ένα ακόμα σημαντικό έργο ξεκινάει στον Δήμο Καστοριάς – Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή υδατοδεξαμενής στο Βίτσι

Τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή ταμιευτήρα συγκέντρωσης νερού για τις ανάγκες δασοπυρόσβεσης της ευρύτερης περιοχής Βιτσίου», υπέγραψε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο, προϋπολογισμού 49.500 ευρώ, αφορά την κατασκευή υδατοδεξαμενής, χωρητικότητας περί τα 1.000 μ3 στο όρος Βίτσι (Βέρνον), πλησίον του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου. Σκοπός της κατασκευής του ταμιευτήρα, είναι η συγκέντρωση ποσότητας ύδατος, το οποίο θα εξυπηρετεί ανάγκες δασοπυρόσβεσης.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς-άροσις για το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου 2024

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Καστοριάς: Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς, 4 περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής Ι.Χ.Φ.

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς,-4- περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής Ι.Χ.Φ. οχημάτων που