Έμπρακτη υποστήριξη των αγώνων Run Greece Καστοριάς και Ιωαννίνων από τη Chiquita

κατηγορία : Αθλητικά/Ελλάδα/Τοπικά Νέα από

Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων, υποστηρίζει τους αγώνες Run Greece Καστοριάς και Ιωαννίνων, που διοργανώνονται από το ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις τοπικές περιφέρειες. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/05 στην Καστοριά και την Κυριακή 20/05 στα Ιωάννινα και η Chiquita θα βρίσκεται εκεί, για να εμψυχώσει τους συμμετέχοντες, προσφέροντάς τους μία πολύτιμη ώθηση ενέργειας.

Η διοργάνωση, που φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 3,500 συμμετέχοντες περιλαμβάνει παιδικό αγώνα, αγώνα 5χλμ και αγώνα 10χλμ. Σύμμαχος των αθλητών σε κάθε διαδρομή θα είναι οι μπανάνες Chiquita, χαρίζοντας ενέργεια και τόνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μπανάνες Chiquita αποτελούν το ιδανικό φρούτο για τους αθλητές, καθώς παρέχουν άμεση και διαρκή ενέργεια με τη μορφή των υδατανθράκων και αναπληρώνουν το γλυκογόνο των μυών και του ήπατος.

Η Chiquita είναι Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των αγώνων που διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ, Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και των αγώνων Run Greece, καθώς και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Στίβου.

Οι αγώνες δρόμου Run Greece διεξάγονται κάθε χρόνο σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με την υποστήριξη της Chiquita που προσφέρει χιλιάδες μπανάνες σε όλους τους συμμετέχοντες.

Sivylla Vassiadi – Account Manager, Greece