Έλληνας στο τιμόνι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου | newsbeast.gr

/

Τα θερμά συγχαρητήριά του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στον Δημήτρη Χριστόπουλο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (FIDH).

O κ. Χριστόπουλος διατέλεσε επί χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και κατά το διάστημα 2013-2016 αντιπρόεδρος της FIDH.

Ο πρόεδρος της Βουλής στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του αναφέρει:

«Αγαπητέ κ. Δημήτρη Χριστόπουλε,

Με τη βεβαιότητα ότι θα διαδραματίσετε έναν ιδιαίτερα θετικό ρόλο από τη νέα θέση ευθύνης θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και να σας ευχηθώ καλή και αποτελεσματική δουλειά.

Είμαι βέβαιος για την επιτυχία στα νέα καθήκοντά σας, αφού για πολλά χρόνια έχετε δώσει σημαντικό δείγμα γραφής στην πρώτη σειρά της τεκμηρίωσης και διεκδίκησης κρίσιμων θεμάτων που άπτονται δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, μέσα στην κοινωνία αλλά και στις διαδικασίες διαβούλευσης στη Βουλή, όποτε αυτό απαιτήθηκε».

Source: Έλληνας στο τιμόνι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Προηγούμενο Άρθρο

Από τους σπόρους στους καρπούς …. Εκδήλωση με προϊόντα από την ομάδα Πελιτι Καστοριάς (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Αύριο 30 Αυγούστου ξεκινά το ταξίδι των αερόστατων της ΔΕΘ !

Τελευταία από Διεθνή

Με τον Αρχιεπίσκοπο και Προκαθήμενο της  Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Ελπιδοφόρο συναντήθηκε η Μαρία Αντωνίου στη Νέα Υόρκη (φωτο)

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο συναντήθηκε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, στην έδρα της Ελληνικής Ορθόδοξης