Άνοιξε το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού « Ώρα για Δουλειά» του υποψ. Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη (φωτογραφίες)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε αργά σήμερα το απόγευμα η επίσημη έναρξη λειτουργίας των γραφείων του συνδυασμού « Ώρα για Δουλειά», του υποψηφίου δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη.

Τα γραφεία του συνδυασμού βρίσκονται στην πλατεία Ομονοίας.

«Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Προχωράμε με απόλυτο σχεδιασμό, με πρόγραμμα. Έτσι λοιπόν δεν αφήσαμε στην τύχη και την επιλογή του σημείου στο οποίο θα είναι το εκλογικό μας κέντρο. Με την επιλογή μας αυτή, θέλουμε να περάσουμε ένα δυνατό μήνυμα.

Η πλατεία Ομονοίας, η οποία θα αποτελέσει για τις επόμενες 10 – 12 εβδομάδες το ορμητήριό μας, για τον αγώνα που κάνουμε, τον ωραίο αυτό αγώνα, την όμορφη προσπάθεια μαζί με άξιους συνεργάτες, αξιόλογους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με ανθρώπους οι οποίοι προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, που προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπους που έχουν τεράστια διάθεση και όρεξη για προσφορά στον τόπο.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι για μας η Αυτοδιοίκηση δεν είναι επάγγελμα, αλλά τόπος προσφοράς.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά που ανταποκριθήκατε σε αυτό το κάλεσμα το οποίο δεν έγινε με προσκλήσεις και τυμπανοκρουσίες.

Η παρουσία είναι συγκινητική. Αυξάνει τις προσδοκίες τη δύναμη την οποία θέλουμε ως συνδυασμός, παράλληλα όμως αυξάνει τη θέληση και τη διάθεση για να προσφέρουμε στον τόπο μας», τόνισε στον χαιρετισμό του ο κ. Κορεντσίδης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος και ο δ/νων σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO Τάσος Τζήκας και Κυριάκος Ποζρικίδης οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, ο διευθυντής εκθέσεων της ΔΕΘ – HELEXPO Αλέξης Τσαξιρλής και ο πρώην βοηθός του Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Δυτικής Μακεδονίας και πρώην αστυνομικός διευθυντής Καστοριάς ταξίαρχος ε.α. Ευθύμιος Αμαραντίδης.

Σ.Ι – Ε.Ψ.