Άναψε στην Ομόνοια το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Καστοριάς (φωτογραφίες)

/

Μέσα σε μιά γιορτινή ατμόσφαιρα, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου, της επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νίκη Μαρίας Αντωνίου, των λοιπών τοπικών μας αρχών και πλήθους κόσμου, ο Δήμος μας – σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων «8 με 8» – με την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς και  σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Καστοριάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ομόνοια» Καστοριάς, άναψε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ομονοίας, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου.

Μετά τις ευχές, από τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ενώ εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, φώτισαν τον ουρανό.

Ακολούθησαν, από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς, ποντιακά  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα αλλά και παραδοσιακά κάλαντα από την Καστοριά κι από άλλες περιοχές της πατρίδας μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη του Συλλόγου «Ομόνοια», με την φροντίδα της Τοπικής Κοινότητας Καστοριάς, πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκά και κρασί.

fonikastorias.gr Σ.Ι.

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα προβολών του κινηματογράφου ΟΛΥΜΠΙΟΝ 09-15/12

Επόμενο Άρθρο

Ζ. Τζηκαλάγιας: Ενδιαφέρουσα συνέντευξη για δήθεν vip κλίνες μεθ και απολιγνιτοποίηση

Τελευταία από Εκδηλώσεις