Άδωνις Γεωργιάδης από την Καστοριά: «Φιλοδοξία της Ν.Δ. είναι να κερδίσει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν φέτος» (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Την Καστοριά επισκέφθηκε χθες, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει το κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και επισκέφθηκε επίσης την Τοπική Κοινότητα Μελά και το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ανέφερε ότι μία μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές θα οδηγήσει σε αλλαγή των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα, θα είναι το μήνυμα για την πτώση του Αλέξη Τσίπρα και την άνοδο στην εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σημείωσε ακόμη ότι φιλοδοξία της παράταξης, είναι να κερδίσει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν φέτος.

Χαρακτήρισε σκευωρία την υπόθεση NOVARTIS λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κάθε καλόπιστος έχει καταλάβει ότι αφού μας έψαξαν δυο χρόνια εμάς, τους συγγενείς μας, τα παιδιά μας, τους φίλους μας και δεν βρήκαν απολύτως τίποτα προσπαθούν να πουν η τάδε υπουργική απόφαση, τι έλεγε εκείνο, εκείνος στην επιτροπή είπε το άλφα. Με συγχωρείτε, αλλά αυτά είναι τρίχες κατσαρές.

Το λεγόμενο σκάνδαλο ΝΟVARTIS, πιστέψτε με, θα αποδειχθεί στο μέλλον και δικαστικά η σκευωρία NOVARTIS και αυτοί οι οποίοι την έστησαν, καλό θα είναι να μην κοιμούνται τα βράδια γιατί πλησιάζει η ώρα τους».

Αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ότι εάν η Νέα Δημοκρατία αναλάβει τα ηνία της εξουσίας, θα αξιοποιήσει τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως μοχλό, προκειμένου να αλλάξουν σε αυτή την κακή όπως είπε συμφωνία, τα ζητήματα της μακεδονικής εθνότητας και της μακεδονικής γλώσσας.

Όσν αφορά δε σε μιά πιθανή συνεργασία της Ν.Δ. με το ΚΙΝ.ΑΛ είπε ότι αυτό μπορεί να συμβεί.

Αναφέρθηκε επίσης στην επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς επισημαίνοντας: «Το νοσοκομείο λειτουργεί αρκετά καλά στην Καστοριά. Ένα νοσοκομείο το οποίο στη δική μου θητεία το στήριξα όσο μπορούσα. Χαίρομαι που πάει καλά και συνεχίζουν κι αυτά που είχαμε ξεκινήσει».

Το βράδυ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση μελών του κόμματος η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του HOTEL TSAMIS.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέργιος Αδάμ, η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι οποίοι συνόδευσαν τον κ. Γεωργιάδη κατά την περιοδεία του στην Καστοριά, Μιχάλης Μασουράκης, Αφροδίτη Μπλέτα και Νικόλαος Δούκας.

fonikastorias.gr Σ.Ι.- Ε.Ψ.