3ο X-Fest by Omixlh Crew | Το καλύτερο φινάλε για το καλύτερο καλοκαιρινό φεστιβάλ της πόλης μας! (σειρά φωτογραφιών+video)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις από

Το 3ο X-Fest by Omixlh Crew έφτασε στο τέλος του με την τρίτη μέρα να ολοκληρώνει το πραγματικά μοναδικό αυτό φεστιβάλ. Η μέρα ξεκίνησε με water sports στη λίμνη και συνεχίστηκε με τους τελικούς στην πίστα pump track στην junior και στη μεγάλη κατηγορία. Οι τρεις πρώτοι νικητές κέρδισαν δώρα και επαίνους όπως και ένα αναμνηστικό τρόπαιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό πήρε αναμνηστικό.

Αμέσως μετά πήγαμε δίπλα στη λίμνη να παρακολουθήσουμε τις εντυπωσιακές βουτιές με σαμπρέλα και στη συνέχεια ο Άλεξ Αλεξανδρίδης τα έδωσε όλα στο flatland show του που έσπασε (στην κυριολεξία) το ποδήλατό του!

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας μέρας του φεστιβάλ διεξήχθησαν οι τελικοί στο Beach Volley και το πινγκ πονγκ. Το πρόγραμμα περιείχε και contest στην πίστα dry slope αλλά δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας και πρόληψης κάποιου τραυματισμού.

Ήρθε το βράδυ με τρεις μπάντες να παίζουν live και να απογειώνουν το κοινό! Το live άνοιξαν οι THE PLUMS με ροκ ήχους και ακολούθησαν οι SOUZA BANDA που ανέβασαν το κοινό με τα τραγούδια τους σε punk rock ρυθμούς για να κλείσουν οι φανταστικοί FUNDRACAR με το κόσμο να τους καταχειροκροτεί!

Για να δείτε φωτογραφίες και video από το Live πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τι έγινε την πρώτη μέρα πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τι έγινε την δεύτερη μέρα πατήστε ΕΔΩ

Αξίζει να σημειώσουμε πως το να έρθουν στο φεστιβάλ, στην τρίτη μόλις χρονιά του, ονόματα όπως Banksters, Κακό Συναπάντημα και φυσικά Fundracar, δείχνουν ότι χρόνο με το χρόνο το X-Fest ανεβαίνει επίπεδο!

Και του χρόνου εκεί να στηρίξουμε αυτήν τη προσπάθεια των παιδιών του Omixlh Crew, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ανεβάζουν επίπεδο τα καλοκαίρια και τους χειμώνες της πόλης μας.

Δημήτρης Σ. Ιατρού