Σιωπηρή συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη (φωτο)

/

Σιωπηρή συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης για τους δύο στρατιωτικούς μας που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωΐ, μπροστά απο το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, στην οποία έδωσαν το παρών, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ, οι Αντιδήμαρχοι Καστοριάς Ματούλα Αντωνίου και Λαζ. Ζήσης, η εκπρόσωπος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που οργάνωσε (μέσω facebοοk) αυτή τη συγκέντρωση, Αλεξία Τηλαβερίδου και μερίδα συμπολιτών μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας δήλωσε ότι τόσο η Εκκλησία όσο και ο ίδιος, ανταποκρίθηκαν αμέσως σ’ αυτό το κάλεσμα, ευχόμενος όλη αυτή η περιπέτεια για τους δύο στρατιωτικούς μας, να έχει αίσια έκβαση, ενώ απο την μεριά της η Αλεξία Τηλαβερίδου δήλωσε, ότι πήραν μαζί με τον αδελφό της αυτή τη πρωτοβουλία οργάνωσης της συγκέντρωσης, σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο στρατιωτικούς μας που κρατούνται εδώ και μέρες στις φυ λακές της Αδριανούπολης.

Το συγκεντρωμένο πλήθος, με μπροστάρηδες, εκπρόσωπο της Εκκλησίας, την Ελληνική Σημαία και ποδηλάτες, πραγματοίησε σιωπηρή πορεία, μέσω του πεζοδρομίου της οδού Μ. Αλεξάνδρου, μέχρι τον «Σταυρό».

 

Προηγούμενο Άρθρο

Μαραθώνιος ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Στην Ρωσία η Μαρία Αντωνίου ως Διεθνής Παρατηρήτρια των Προεδρικών Εκλογών

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20