Προσφορά αγάπης και γέλιου στους τρόφιμους του Γηροκομείου Καστοριάς (φωτογραφίες + video)

/

Σήμερα το πρωΐ, ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Συνταξιούχων της Ιονικής Τράπεζας Καστοριάς και με προσκεκλημένη την Γελωτολόγος κα Ηλιάνα Κυνηγοπούλου, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Καστοριάς, όπου πραγματοποίησαν εκδήλωση αγάπης και προσφοράς, στους τρόφιμους του ιδρύματος. Η κα Κυνηγοπούλου, με την τεχνική της γελωτοθεραπείας, δημιούργησε ευφορία σώματος και ψυχής στους  απόμαχους της ζωής, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν, με μεγάλη ευχαρίστηση.

Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν χρήματα και βασικά είδη διατροφής υγιεινής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που τόσο ανάγκη, τα έχει το ίδρυμα.

Στις 5 το απόγευμα σήμερα, η κα Κυνηγοπούλου, θα παραστεί σε εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς, στο  καφέ «D’ ORO», για ένα μάθημα γελωτοθεραπείας, με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθεί VIDEO από την εκδήλωση και τη γελωτοθεραπεία στο Γηροκομείο

Προηγούμενο Άρθρο

Περί παράνομων αφισοκολλήσεων (του Ευάγγελου Ευαγγέλου) | φωτογραφίες

Επόμενο Άρθρο

Σήμερα σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς: «ΤΡΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΖΟΛΔΗ» του Richard Wagner

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20