Ξέσπασμα γλεντιού στα «ΔΡΑΓΟΥΜΕΙΑ 2017» (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Με μιά υπέροχη μουσική παραδοσιακή – λαϊκή βραδιά στο κατάμεστο προαύλειο του Γυμνασίου Βογατσικού, όπου το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της επομένης αλλά και το 1o st Dance Party με το dj FOX στην πλατεία του Βογατσικού, ολοκληρώθηκε χθές η 3η μέρα των «ΔΡΑΓΟΥΜΕΙΩΝ».

Η μουσικοχορευτική βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό, από την Πρόεδρο του ΑΠΕΣ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βογατσικού Γλυκερία Δεληγιάννη – Ρίζου και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό, η Περιφ. Σύμβουλος Αμαλία Κούσκουρα, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου, ο οποίος τόνισε μεταξύ των άλλων ότι οι προσπάθειες για την δημιουργία Μουσικού Σχολείου στο Βογατσικού θα συνεχιστούν, παρά την διαφορετική εξέλιξη που υπήρξε και κάλεσε όλους του δημότες, να είναι ενωμένοι, ώστε οι όποιες διεκδικήσεις του Δήμου να τύχουν θετικής έκβασης.

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βογατσιωτών Θεσ/νίκης Χρήστος Βαϊνάς.

Αμέσως μετά, το χορευτικό Βογατσικού, υπό την καθοδήγηση του Τηλέμαχου Τζακόπουλου, συνοδεία της υπέροχης παραδοσιακής ορχήστρας «Δυτικομακεδόνες», παρουσίασαν με ιδιαίτερη χάρη και αρμονία παραδοσιακούς χορούς, για ν’ ανάψει στη συνέχεια το γλέντι, με την συμμετοχή του κόσμου.

Την προηγουμένη, Πέμπτη 17 Αυγούστου, στο Δημ. Σχολείο Βογατσικού πραγματοποιήθηκε μιά εξαιρετική θεατρική βραδιά, αφιερωμένη και φέτος, στη μνήμη του Χρυσόστομου Τζημάκα. Η θεατρική ομάδα Βογατσικού, παρουσίασε την κωμωδία «ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ» (Διασκευή στο έργο των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου – Συμπέθεροι από τα Τίρανα).

Σήμερα τα «ΔΡΑΓΟΥΜΕΙΑ» συνεχίζονται και πάλι με παραδοσιακό γλέντι το βράδυ στις 9.00 στον χώρο του Γυμνασίου με την «Κοζανίτικη Φανφάρα» και την συμμετοχή της χορευτικής ομάδας «Φίλοι της Παράδοσης Καστοριάς» αλλά και το 2o st Dance Party στην πλατεία του Βογατσικού, με dj τον ILIAS G.

Προηγούμενο Άρθρο

SAGA FURS: Δημοπρασία Σεπτεμβρίου Προκαταρκτικό Πρόγραμμα Πωλήσεων

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς δύο αλλοδαποί για διακίνηση 78 και πλέον κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20