Δυο δράσεις το φθινόπωρο από τον Σύνδ. Γουν. Καστοριάς « ο Προφήτης Ηλίας», με σκοπό την προώθηση της καστοριανής γούνας

Στις δράσεις που θα γίνουν,  αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου  ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του  Συνδέσμου Γιάννης Κορεντσίδης και  Απόστολος Τσούκας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα.

Το διάστημα  3-6 Νοεμβρίου   θα  πραγματοποιηθεί  στο Κέντρο  Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το 1st     Kastorian  Fur  Shopping  Festival το οποίο  τελεί υπό την  αιγίδα της  Διεθνούς  Εκθέσεως  Γούνας Καστοριάς.

«Θέλουμε να δώσουμε έναν τόνο αισιοδοξίας, θέλουμε να είναι μια  γιορτή  της γούνας, θέλουμε  να είναι μια  γιορτή της Καστοριάς.

Θα γίνονται πωλήσεις   χονδρικής και λιανικής στα γουναρικά   σε μια εποχή ιδανική, αφού ξεκινάει η  χειμερινή  σεζόν». Ανέφερε ο πρόεδρος του  Συνδέσμου  Γιάννης Κορεντσίδης.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα  προσκληθούν περισσότεροι από  300 εμπορικοί επισκέπτες και τα έξοδα μετακίνησης τους θα καλυφτούν από τον Σύνδεσμο

Η τιμή ενοικίασης των περιπτέρων διαμορφώνεται ως εξής:

Για τα μέλη του  Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και τους εκθέτες της  41ης  Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας  30 ευρώ  ανά  τμ πλέον  ΦΠΑ.

Στην περίπτωση που κάποιος  δεν συμμετείχε  στην 41η Διεθνή  Έκθεση  Γούνας αλλά θέλει να δηλώσει  συμμετοχή στην  42η, μόνο  για  φέτος  θα  έχει το δικαίωμα της προνομιακής τιμής των  30 ευρώ ανά τμ.

Για τα μη μέλη και τους μη εκθέτες  60 ευρώ ανά τμ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται  δεκτές  έως  10 Σεπτεμβρίου στα  γραφεία του  Συνδέσμου  Γουνοποιών Καστοριάς.

Η δεύτερη  δράση αφορά μια αποστολή η οποία θα πραγματοποιηθεί στις  12 Σεπτεμβρίου στην πόλη Krasnoyarsk   της  Σιβηρίας. Πρόκειται μια μεγάλη πόλη  η οποία επιλέχθηκε γιατί εκεί υπάρχουν  πολλές  επιχειρήσεις   το  88% των οποίων,  αγοράζει  από την Κίνα γουναρικά.

«Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάμε εκεί και να  δείξουμε τα προϊόντα  της Καστοριάς». Δήλωσε ο αντιπρόεδρος του  Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς  « ο Προφήτης Ηλίας» Απόστολος Τσούκας.

Ο  Σύνδεσμος Γουνοποιών θα διοργανώσει σε ξενοδοχείο της περιοχής ένα  μεγάλο show στο οποίο   έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παραστούν, πολλές επιχειρήσεις.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή επισκέφθηκε σήμερα το Διοικ. Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμαρχος Καστοριάς συγχαίρει τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπ/σης

Τελευταία από Γούνα

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: Δίπλα στους γουνοποιούς που δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα αποζημίωσης εξαιτίας του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στα δίκαια

Αναδιάρθρωση Δ.Σ. Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΙΩΡΑΣ ΝΑΟΥΜ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                    ΜΗΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ                                                       ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.                                                ΓΚΙΑΤΑΣ