Τελιγιορίδου, Κορεντσίδης, Μιχαηλίδης για την θετική εξέλιξη στο θέμα του Κέντρου Γούνας Δυτ. Μακεδονίας

κατηγορία : Γούνα/Τοπικά Νέα από

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες το απόγευμα στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», Γιάννης Κορεντσίδης και ο πρόεδρος της Μονοπρόσωπης Α.Ε του Συνδέσμου Ιορδάνης Μιχαηλίδης, με αφορμή ψήφιση πριν από λίγες μέρες στη Βουλή, του νομοσχεδίου με το οποίο το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας λαμβάνει και επίσημα τον χαρακτήρα του εκθεσιακού.

Στη συνέντευξη τονίστηκε ότι με την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα και ότι διανοίγονται οι προοπτικές για την υλοποίηση δράσεων οι οποίες θα αποβούν προς όφελος του κλάδου της γούνας και θα φέρουν το πολυπόθητο που είναι η ανάπτυξη.

«Επιλύεται έναν χρόνιο, ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που λύνει τα χέρια της νυν διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, ανοίγει τα φτερά της διοίκησης αλλά και των επόμενων διοικήσεων, ώστε να συνεχίσουν με ένα πιο αισιόδοξο μέλλον αλλά και να αναπτύξουν σχέδια και να προγραμματίσουν μελλοντικές δράσεις», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας», Γιάννης Κορεντσίδης ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επίλυση του ζητήματος, αλλά και την προηγούμενη διοίκηση του Συνδέσμου η οποία κατασκεύασε το κτίριο.

«Ξεκινά μια καινούργια περίοδος για τον εκθεσιακό χώρο της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας, μιας και έχουμε πλέον τη δυνατότητα να επεκταθούμε σε περαιτέρω δράσεις και ενέργειες αφού και η περιοχή και το εκθεσιακό κέντρο είναι στην είσοδο των Βαλκανίων», ανέφερε ο πρόεδρος της Μονοπρόσωπης Α.Ε του Συνδέσμου Ιορδάνης Μιχαηλίδης.

« Όταν ενεργούμε συλλογικά, όταν ο καθένας βάζει στην άκρη τα προσωπικά του συμφέροντα και ενεργούμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό τότε, πράγματι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η κυβέρνηση από την αρχή είχε την πολιτική βούληση και το 2018 μπαίνει για την Καστοριά με τους καλύτερους οιωνούς», υπογράμμισε η η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ε.Ψ.