Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καστοριάς στην 82η ΔΕΘ

κατηγορία : Δυτική Μακεδονία/Εκδηλώσεις/Ελλάδα/Τοπικά Νέα από

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ότι σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Αστική Εταιρεία για την προώθηση της επιχειρηματικότητας Κοζάνης θα συμμετάσχει στην 82η ΔΕΘ

Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις του χώρου ενοικίασης ανέρχεται σε ποσοστό 100 %. Οι επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν μόνο το κόστος βασικής κατασκευής του περιπτέρου που ανέρχεται σε 19 € ανά τ.μ.

Η 82η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 με «τιμώμενη» χώρα την Κίνα ενώ παράλληλα θα υποστηριχτεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας Αίτηση Συμμετοχής (με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή) έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Καστοριάς. Η αίτηση συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ. επικ. 2467028981

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ