Σεμινάριο αυτή την ώρα στον ΣΕΓ για τα νέα σχέδια και ειδικά πατρόν των αγορών της Ασίας (φωτο)

κατηγορία : Γούνα από

Ξεκίνησε στα γραφεία του ΣΕΓ, το ειδικό σεμινάριο, ανοιχτό προς όλες τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Καστοριάς και Σιάτιστας με αντικείμενο «Νέα σχέδια και ειδικά πατρόν για τις αγορές της Ασίας». Το σεμινάριο, το οποίο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, σε συνεργασία με την NAFA και με την παρουσία του πολύ γνωστού και ταλαντούχου σχεδιαστή μόδας, Rick Sun από την Κίνα.

Σε δηλώσεις τους για το σεμινάριο, ο Πρόεδρος του ΣΕΓ Ντίνος Μαλεγκάνος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Ντίνος Σαλαγιάννης και ο εκπρόσωπος της NAFA Χαρ. Πούλιος, ανέφεραν μεταξύ των άλλων, τα εξής:

Ντίνος Μαλεγκάνος: «Δεν είναι μόνο αυτοσκοπός του ΣΕΓ η Έκθεση αλλά είναι και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως είναι η σημερινή και πρέπει να δίνουμε ανταποδοτικά πράγματα στα μέλη μας, γι’ αυτό κάνουμε κι αυτή την εκδήλωση. Μ’ αυτή λοιπόν την πρωτοβουλία ξεκινάει ένας κύκλος, το να δίνουμε κι άλλα πράγματα στα μέλη μας. Ευχαριστούμε την NAFA και τον εκπρόσωπό της κ. Πούλιο, που χωρίς την βοήθειά τους δεν μπορούσαν να γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις που δεν είναι μόνο για τα μέλη του ΣΕΓ αλλά για όλους τους γουνοποιούς της Καστοριάς και της Σιάτιστας.».

Ντίνος Σαλαγιάννης: «Αυτό που πιστεύω ότι σήμερα θα πετύχουμε, είναι μιά πολύ καλή ξενάγηση της Κινέζικης αγοράς και του τί χρειαζόμαστε από την πλευρά του πατρόν. Πιστεύω ότι αυτό το σεμινάριο θ’ ανοίξει τα μάτια όλων για να καταλάβουμε τί μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε στην Κινέζικη αγορά. Σκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι να ανοίξουμε πόρτες πρός την Κινέζικη αγορά, όσο δύσκολες κι αν είναι αυτές ακόμη».

Χαράλαμπος Πούλιος: «Η NAFA ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα των φορέων της Ελληνικής γουνοποιίας και η σημερινή μας προσπάθεια σε συνεργασία με τον ΣΕΓ, είναι να βοηθήσουμε τον Ελληνικό κλάδο γουνοποιίας να έρθει σε επαφή και με άλλες αγορές, όπου μία απ’ αυτές είναι οι Ασιατικές. Η συνεργασία μας με τον Rick Sun, είναι αρκετά στενή και έχουμε υποστηρίξει πολλές δραστηριότητές του. Είναι ένας σχεδιαστής που γνωρίζει πώς λειτουργεί η Κινέζικη αγορά και αυτό θα δώσει μιά ειδική γνώση σε ανθρώπους που ασχολούνται στην Ελλάδα, με το σχέδιο, με το πατρόν, έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμόσουν τις δικές τους δημιουργίες σε αγορές που είναι διαφορετικές από τη Ρωσία ή άλλες αγορές του κόσμου. Η NAFA συνεχίζει το δυναμικό της πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο και εργάζεται σκληρά για να βοηθήσει και να εργαστεί στενά με τους πελάτες που κι αυτοί με την σειρά τους την στηρίζουν».