Με κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις η γιορτή του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Το βράδυ του π. Σαββάτου, σε κατάμεστη την αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από αθλητές, γονείς και φίλους του αλλά και με την παρουσία εκπροσώπου της Εκκλησίας που ευλόγησε την πίτα, των Βουλευτών Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου και Μαρίας Αντωνίου, του εκπροσώπου της Π.Ε. Καστοριάς Πασχ. Βάσου, των Αντιδημάρχων Καστοριάς, Ματούλας Αντωνίου, Λεων. Παπαδημητρίου, Χρ. Δαμιανού και Λαζ. Ζήση και του Αντιδημάρχου Άργους Ορεστικού Φώτη Τατσίδη, ο Σύλλογος Μπάσκετ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, έκοψε την ετήσια Βασιλόπιτά του.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε μιά πολύ ζεστή αθλητική ατμόσφαιρα, απηύθυνε χαιρετισμό, ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου Ναούμ Δίτσιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά.

Ακολούθησαν βραβεύσεις της ανδρικής και εφηβικής ομάδας για τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και σε αθλητές για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, καθώς επίσης και σε μεμονωμένα άτομα αλλά και φορείς για την βοήθειά τους πρός τον Σύλλογο και συγκεκριμένα: Στον Αλέξη Γούδα, τον Νίκο Μεσελίδη, την Δέσποινα Κοζατσάνη, την Μελίδου-Σίσιου Ευδοκία, τον Πέτρο Ρούβα, το Σώμα Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καστοριάς, την Αστ/κή Δ/νση Καστοριάς, το 15ο ΣΠ Καστοριάς και το ΕΠΑΛ Καστοριάς

Το τυχερό νόμισμα της κεντρικής Βασιλόπιτας, «έπεσε» στη Διοίκηση του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση, κληρώθηκε και πλουσιώτατο λαχείο.