Ευχαριστήριο της ΔΔΕ Καστοριάς για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 105ης Επετείου απελευθέρωσης της Καστοριάς

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Ο εορτασμός της 105ης Επετείου  της απελευθέρωσης της Καστοριάς,  υπήρξε λιτός και συγχρόνως μεγαλοπρεπής, αντάξιος των Ελευθερωτών της Καστοριάς την 11η Νοεμβρίου 1912 και της ιστορίας του τόπου.

Η εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, για άλλη μια φορά, επάξια στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα η συμμετοχή όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Καστοριάς, να προσδώσει τον αρμόζοντα πανηγυρικό χαρακτήρα στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Οι μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου τους, υπό το γενικό συντονισμό της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Καστοριάς, με σεβασμό και νεανικό ενθουσιασμό πρωτοστάτησαν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις, στη  λιτάνευση της εικόνας του Πολιούχου Αγίου Μηνά, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και στην παρέλαση.

Ειδικότερα, η παρέλαση των μαθητών-μαθητριών με το νεανικό παλμό που τη διέκρινε έστειλε  μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου μας προς όλους τους παρευρισκομένους.

Σημειωτέον, ότι η συνδρομή των μαζικών μέσων μεταφοράς για τη μεταφορά των μαθητών από την έδρα των περιφερειακών σχολείων στην Καστοριά και αναστρόφως, υπήρξε καθοριστική για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά τους προς και από την Καστοριά, και για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε τους, κ. Ζιώγα Νικόλαο και κ. Καρανικολόπουλο Κωνσταντίνο, προέδρους του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς, αντιστοίχως.

Ειδικότερα, η Διευθύντρια Στέλλα Κ Τέγου- Στεργιοπούλου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Καστοριάς, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και ιδιαίτερα τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των συμμετεχουσών σχολικών μονάδων, για το εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας, που είχε ως αποτέλεσμα την εξαιρετική παρουσία των μαθητών μας.

Επίσης, η Διευθύντρια Στέλλα Κ Τέγου- Στεργιοπούλου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Καστοριάς, ευχαριστούμε όλους, όπως Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, Δήμο Καστοριάς, Π.Ε. Καστοριάς, γονείς, Μέσα Ενημέρωσης κ.λ.π., οι οποίοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο, ώστε η συμμετοχή των μαθητών μας να είναι αντάξια των απαιτήσεων της ιστορικής ημέρας της απελευθέρωσης της Καστοριάς.

Η Διευθύντρια Β/μιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

Στέλλα Κ Τέγου-Στεργιοπούλου